Despre Wooden Sprocket

Suport de bicicleta pentru perete

Wooden Sprocket s-a nascut in urma cu 2 ani, odata cu nevoia de a gasi un mod de a depozita bicicleta in casa, pe un suport de perete. Nevoile pareau oarecum simple: trebuia sa salveze spatiu, sa arate bine intr-o casa si sa poata acomoda mai multe tipuri de biciclete si cadre. 

Dupa multe cautari si chiar incercand un suport de perete, am realizat ca nu exista ceva elegant, rezistent si potrivit oricarei biciclete. Aveam asadar un biciclist cu o problema care necesita o solutie.  

Dupa cateva scheme si prototipuri, am ajuns la un design final care indeplinea toate cerintele. Apoi, au urmat cateva etape de imbunatatire: am redus greutatea, adaugat o mica functionalitate (sertarul) si standardizat sistemul de prindere. 

Acum veti gasi pe site 2 tipuri, fiecare din ele vine cu tot ce ai nevoie pentru a il monta si folosi imediat. 

E momentul sa dai si tu ceva inapoi bicicletei tale, sa nu o mai lasi afara, pe balcon sau in scara blocului. 

 

Alexandru Tomescu
Fondator Wooden Sprocket

suport bicicleta perete
suport bicicleta perete
suport lemn

Orasele devin tot mai aglomerate iar bicicleta este acel lucru care ne poate transporta dar si face sa zambim in acelasi timp uitand de trafic si nervi. Cum spatiul este limitat, solutia suportului de bicicleta pentru perete Wooden Sprocket va ajuta la decongestionarea traficului in marile orase. Glumesc, dar va arata fabulos in orice casa, pe un perete, alaturi de alte lucruri dragi tie. 🙂

Acest suport de bicicleta pentru perete nu se focuseaza doar pe depozitarea bicicletei, ci si pe a oferi ocazia de a o admira. 

Despre noi

Wooden Sprocket este un start-up romanesc care produce eleganti suporti de bicicleta din lemn masiv.

CUI: 40750133, Reg. Com. J15/615/2019

Info

FOLLOW US